Als je op zoek bent naar een leuk alternatief voor een dagje uit, dan is dat natuurlijk leuk om te doen in een oldtimer. De oldtimers kom je nu niet meer dagelijks tegen op de weg, waar het vroeger niet meer dan normaal was deze wagens dagelijks op de weg te zien. Nu kun je een Volkswagenbusje huren tegen een goedkope prijs. Met deze leuke oldtimer kun je de hele dag rondrijden en erop uit trekken Zelfs tijdens Coronatijd is het gewoon mogelijk om gebruik te maken van de diensten van het bedrijf. Zo worden de busjes grondig gedesinfecteerd voordat ze worden doorgegeven aan de volgende persoon en houden de medewerkers rekening met de afstandsregels en dergelijken.

Waarom een Volkswagenbus huren?

Een Volkswagenbus is een makkelijk te besturen en klein busje waarmee je makkelijk wendbaar bent en je dus ook het landschap goed kan verkennen met je gezelschap. Er zijn verschillende routes die je kan rijden. Naast dat je zelf kan bepalen waar je heen wilt rijden, zijn er ook standaard tochten die je kan maken met de bus. Een van de hoogtepunten van het jaar is bijvoorbeeld de Winter Wonder Tocht. Je komt hiermee in een winterse stemming. Je hebt de keuze uit verschillende oldtimers en je krijgt gratis koffie, thee of warme chocolademelk voor onderweg. Je navigeert zelf naar de aangewezen plekken en daarnaast kies je zelf de hoogtepunten onderweg. Vermijd de snelwegen en rijd op de mooie binnenwegen.

Je weet van tevoren wat de kosten zullen zijn voor je tours. Je vraagt van tevoren een offerte aan zodat je alle opties kan kiezen waar je gebruik van wilt maken en zodat je je kan voorbereiden op de kosten die je moet maken. Zo makkelijk en leuk is het nog nooit geweest om een dagje uit te gaan.

 

Bij Weloveoldtimers.nl vraag je makkelijk en snel een offerte op voor de verhuur van een Volkswagenbus.