Ben je op zoek naar mogelijkheden om een nieuwe auto te kopen? Dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt direct een auto kopen, een lening afsluiten, kiezen voor private lease of de keuze maken om een auto financial te leasen. Financial lease is vooral erg fijn wanneer je een eigen bedrijf hebt. In dit artikel vertellen we je alles over wat financial lease precies inhoudt en of het wellicht wat voor jou is.

De voordelen van financial lease

Financial lease biedt, als je bijvoorbeeld een eigen onderneming hebt, erg veel voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat de auto aan het eind van het contract de auto van jou is? Het is dus niet zo, zoals bij private lease, dat je de auto aan het eind van het contract weer moet inleveren. Je betaalt iedere maand een vast bedrag wat bestaat uit het aflossen van de auto en rente. Je bent dus vrij in het kiezen van een verzekering. Hiernaast biedt financial lease je de mogelijkheid tot vele fiscale voordelen.

Welke auto kies jij? Peugeot financial lease is een aanrader

Een peugeot financial lease wordt door vele anderen die jou voorgingen aangeraden. Deze auto’s zijn te vertrouwen en je weet precies wat je koopt. Het design is prachtig en de auto straalt klasse uit. Welke peugeot financial lease je ook kiest, je bent er zeker van dat je de goede keuze hebt gemaakt. Uiteraard zijn er nog veel meer merken waar je uit kunt kiezen als je een auto financial wilt leasen.

Welke auto je ook kiest, financial lease zorgt ervoor dat je je startkapitaal niet in één keer hoeft uit te geven aan een auto. Je betaalt namelijk iedere maand een bedrag en aan het eind van het contract is de auto van jou. Super handig, want op deze manier kan jij je kapitaal voor andere investeringen gebruiken.